Dé community voor iedereen!

Onderaan deze pagina staat een doneer button waarmee jullie je waardering aan de KletsNetwerk irc chat kunnen tonen.

Wij zetten ons belangeloos in om jullie een zo goed mogelijke chat ervaring te geven, echter hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden. Dit doen wij allemaal met veel plezier en energie, maar een steuntje in de rug hierbij kunnen wij wel waarderen. De donaties die wij ontvangen zullen wij altijd gebruiken ter verbetering van jullie chat ervaring.

Om te kunnen doneren maken wij gebruik van PayPal, hiermee kunnen jullie ook doneren zonder dat jullie een creditcard hebben.

Hoe werkt PayPal?
  • Iedereen met een emailadres kan zich aanmelden voor een internet PayPal-rekening. Deze rekening wordt gekoppeld aan het emailadres.
  • Bij uw aanmelding kunt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
  • Het is niet nodig geld te storten op uw PayPal-rekening; het geld wordt direct van de door u gekoppelde bank of giro of creditcard afgehaald. Als er eenmaal geld op uw PayPal-rekening staat, dan is dit direct terug te storten op uw bank of giro.
  • Vanaf dit moment is betalingsverkeer, op een extreem veilige maar zeer eenvoudige manier, mogelijk tussen u en andere PayPal-gebruikers in binnen- en buitenland.
  • Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Het geld wordt direct bijgeschreven op de PayPal-rekening van de ontvanger. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan de tegenpartij doorgegeven.

Kosteloos geld sturen
Aan het sturen van betalingen via PayPal zijn geen kosten verbonden.
Aanmelden voor PayPal
In minder dan drie minuten kun je je voor PayPal aanmelden. Aanmelden voor een PayPal-account is gemakkelijk en gratis.

NuOnline

Nu online:
We hebben nu 15 chatters actief op irc.KletsNetwerk.eu. Het hoogte aantal tot nu toe was 853 chatters.

Er is een nieuwe update van mIRC beschikbaar. Namelijk mIRC 7.62 mirc.com/get.html Tot gauw op @KletsNetwerk !

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar